Denizli'de kızı kaçırılan babanın feryatları yürekleri dağladı. Denizli'de yaşayan bir babanın iddialarına göre kızı kaçırılmıştı. Yüreği yangın yerine dönen acılı baba, kızını kaçırdığını iddia ettiği gencin babasını ve bir yakınını sopa ie darp etti. Hızını alamayan baba çılgına döndü. Gözü dönen baba evinin çatısına çıktı ve direnmeye başladı. 43 yaşındaki A.Ç olayla alakadar olarak operasyon düzenleyen güvenik ekiplerine çetin dakikalar yaşattı. Bugün saat 10.30 sıralarında, Karşıyaka Mahallesi 2432 Sokak'ta iki aile arasında kız kaçırma yüzünden sopaların kullanıldığı kavga çıktı. Kavgada, hurdacılık yapan A.Ç., kızı 16 yaşındaki Y.Ç.'yi çöp dökmek için evden çıktığı sırada kaçırdığını ileri sürdüğü O.C.'nin babası Kenan C. ve akrabası Şirvan C.'yi yaraladı. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken, çok sayıda polis olay yerine sevk edildi.

Polis, kavgaya karışan kişileri gözaltına almak istedi. Bu sırada A.Ç., pompalı tüfeğini alıp, evin çatısına çıkarak, kendisini gözaltına almak isteyen polislere direndi.

A.Ç.'nin kızını geri almadan teslim olmayacağını belirtip, çatıdan inmemesi üzerine olay yerine Özel Harekat polisleri, itfaiye ve ambulans da sevk edildi. Asayiş Şube Müdürü Tayfun Acer, komşularına küfürler yağdıran ve zaman zaman elindeki tüfeği çenesinin altına dayayarak yanına kimseyi yaklaştırmayan A.Ç.'yi sakinleştirmek için 5 saat boyunca dil döktü. Özel Harekat polislerinin olası bir operasyon için çelik yelekleriyle hazır olarak beklerken ikna olan A.Ç., elindeki tüfeği bırakıp, teslim oldu. A.Ç., ekip otosuna bindirilip, polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürerken polis, A.Ç.'nin kaçırıldığını ileri sürdüğü kızının bulunması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
Editör: TE Bilişim