21 Eylül 2014' te Manisa'da ki  okuluna dönmek için yola çıkan B.Y., Manisa' da oturduğu Demirci ilçesine gitmek için beklediği minibüs gelmeyice, yoldan geçmekte olan Ozan Sarı' nın aracına masumca binmişti. 29 yaşındaki Ozan Sarı ise yollarının aynı olduğunu belirterek, arabasına binebileceğini söyledi. olayın başlama zinciri böyle gerçekleşmişti.

Dolmuşu gelmeyen B.Y.' nin bindiği aracın sahibi Ozan Sarı tarafından tecavüz edilen genç üniversiteli, bu durumu Ozan Sarı' ya gösterdiği sert hareketleriyle engellemek istedi. Bu tavırların üzerine ön camı kırılan aracın sahibi ise kendinden geçerek kıza, tehditler savurarak tacevüz girişimine devam etti. Manisa'dan alıp, Demirci ilçesine götürmek yerine Kabazlı civarına yönelen Ozan Sarı' nın girişim sebebini anlayan üniversitelinin tepkileri yetersiz kaldı. Manisa' daki olayın devamında ise yarı çıplak olarak kalan B.Y.yi yol kenarına attı. Geçen insanlardan yardım alan genç kızın ekiplere şikayeti üzerine; zanlı Ozan Sarı, Manisa'da kıskıvrak yakalandı. Ve hapis istemiyle yargılanan araç sürücüsünün ise cezası kesinleşti.

Salihli Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın sonucu iyi hal indirimi olmadan 21 sene olarak belirlendi.  Sebebi ise zorla ve hakaret, tehdit ile bir genç kızı alıkoymak. Manisalı Ozan Sarı'nın 15 yıl cinsel istirmar suçu ve 6 yılda tecavüz ve hakaret suçlarından hapis yatacak. 
Editör: TE Bilişim