İlker KILIÇASLAN / MANİSA, () - MANİSA'da '24 Kasım Öğretmenler Günü' için düzenlenen programda, mesleğe yeni başlayan 24 öğretmen yemin etti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından '24 Kasım Öğretmenler Günü' için Cumhuriyet Meydanı Milli Egemenlik Anıtı'nda tören düzenlendi. Program, anıta çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından Vestel Ortaokulu tarafından Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen kutlamaya geçildi. Vali Yardımcısı Mesut Eser, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan, AK Parti Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, öğretmenler ve öğrenciler programa katıldı.
Açılış konuşmasında öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu vurgulayan Vestel Ortaokulu Müdürü Seda Gençay, "Bu kutsal görevi en iyi şekilde yapmak ve geleceğin başarılı bireylerini yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün amacının mesleğinin kutsallığını topluma anlatmak ve öğretmenler arası birlik, beraberliği pekiştirmek olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından mesleğe yeni başlayan Özge Topuzoğlu, Ayşe Can, Özden Öz, Tuğba Demirer, Mehmet Dündar, Zehra Nurlukülekçi, Begüm Şehrazat Bendler, Hatice Açık, Halime Korkmaz, Feyza Tezcan, Selin Tatlıcı, Gülsüm Ozansoy, Nesrin Altınkargı, Anıl Akdoğan, Emine Kevser Bakan, Güliz Uygur, Göksel Oğalan, Emine Avcı, Harun Altındağ, Nurdan Böyük, Tuğçe Kunay, Filiz Türkyılmaz, Sultan Çelik ve İbrahim Halil Karabacak Türk Bayrağı'yla birlikte yemin etti.
Vali Yardımcısı Mesut Eser; emekli 10 öğretmene 'Hizmet Şeref' ile 'Teşekkür Belgeleri'ni verdi. Program Vestel Ortaokulu Müzik öğretmenleri Emrah Çalışkan ile Murat Türk'ün müzik dinletisi ile son buldu.

FOTOĞRAFLI
 

 

 

 

Kaynak: dha