İzmir' in Karabağlar ilçesinde markete alışverişe giden bir kişinin market sahibini öldürdüğü ve imam nikahlı eşini de bıçak darbeleri ile yaraladığı haberi duyuldu. 

İzmir Karabağlar Abdi İpekçi Mahallesinde, alışveriş yapmak için gittiği markette,3 TL para üstünü vermediği gerekçesiyle market sahibini öldürdü, karşı koymaya çalışan eşini de ağır yaraladı. 60 yaşındaki market sahibi Aydın Bozkurt kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, imam nikahlı eşi 57 yaşındaki Enisa Erdoğan' da bıçak darbeleri ile ağır yaralandı. 

Aydın Bozkurt, 112 Hızır Servis ekiplerince İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Erdoğan ise Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Bozkurt, tüm  müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 20 yaşındaki zanlı İbrahim Bulut, gözaltına alındı.Bu arada, İbrahim Bulut' un , marketten 2 gün önce alışveriş yaptığı ve para üstünü alamadığı için Aydın Bozkurt'la tartıştığı, onun otomobiline ve iş yerine zarar verdiği için gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.  










Editör: TE Bilişim