Ordu Fatsa, geçtiğimiz aylarda bir soba zehirlenmesine şahit olmuştu. Melisa Nur isimli kız çocuğu, sobadan sızan karbonmonooksit gazı sebebi ile zehirlenerek ölmüştü. Fatsa Mustafa Kemal Paşa mahallesinde vuku bulan olay ile Adem Tan ve Emine Tan çifti 8 yaşındaki kızlarını karbonmonooksit gazı ile zehirlenme sebebiyle kaybetmişlerdi. Tek dayanağı olarak 12 yaşındaki Melek Tan' dı.

Aradan geçen 5 ayın, Melek Tan' ı da alacağını bilemezdi ailesi. Oysaki küçük kızlarının ölümünden sonra, Fatsadaki evlerinde bir daha sobada kömür yakmamışlardı. Ölüm yine kapılarını Melek Tan için araladı. Bu sefer açık olarak unutulan ocağın etrafa yaydığı karbonmonooksit gazı; Melek Tan'ın canına mal oldu. Emine Tan ve Adem Tan' ın da tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının ağır olduğu söylenmekte.

Fatsa da yaşayan aile; kızlarının baş dönmesi sebebiyle gittiği hastanede, korkunç gerçekle karşılaştılar. Tüp gazından zehirlendiği ortaya çıkan Melek Tan durumu çok ağır bir vaziyette hastaneye götürüldü.  Fatsa Devlet hastanesine kaldırılan Melek Tan, hastanenin yetersizliğinden dolayı özel bir hastaneye sevkedildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, Melek Tan kurtarılamadı. Ölüm sebebinin kanına karışan karbonmonooksit gazı ile mi olduğu da yapılacak olan otopsi ile belli olacak.Aile ikinci evlatlarının acısıyla yanmakta.
Editör: TE Bilişim