Mersin Toroslar iline bağlı Çukurova Mevkisinde bir anne ve baba, 4 aylık evladını evde yalnız bırakınca olanlar oldu. İş bulma bahanesi ile çocuğunu emzirdikten sonra sonra yatıran anne, eve gelidğinde Damla bebeğin cansız bedeni ile karşılaştı. Yıldırım ve İlknur Arslan çifti; iş görüşmesine gidecekleri için bebeği uyutup çıktıklarını da ifadelerinde belirttiler.  Saat 15.00 civarı bırakılan bebek; akıllarına gelipte 18. 00 civarı eve geldiklerinde bıraktıkları gibi değildi. Resmen hunharca işlenmiş bir katliama kurban gitmişti 4 aylık Damla bebek.

Mersin Torosan' da vuku bulan olay; Annenin iş görüşmesi için 4 aylık Damla bebeği babasına teslim etmesi ile başladı. Evden çıkan İlknur Arslan' dan yaklaşık 1 saat sonra tekrar bir iş teklifi alan baba Yıldırım Arslan; henüz 4 aylık bebeğinin eline biberonu sıkıştırıp evlerinden ayrıldı. Yanlış okumadınız 14 yaşında bir çocuk değil bırakılan. 4 aylık Damla bebek, Mersin Torosan Çukurova Mahallesinde evde yalnız bırakılarak katledilme işlemine davetiye çıkardılar. 

Belki ekmek parası derdi belki de parasızlık bu duruma itti. Ancak herşey önemlisi 4 aylık Damla bebek gitti. Eve dönen çift 4 aylık Damla bebeğin hareketsiz bedeni ile karşılaşınca hemen yakınlarındaki babalarını olay yerine çağırdılar. Gelen sıhhat ekipleri de bebeğin boğularak öldüğünü söyledi. 
Polisinde bu manzaraya şahit olması ile birlikte; Yıldırım Arslan ve sonradan eve gelen belki de suçsuz olan İlknur Arslan ifadeleri bile alınmadan hapise atıldı. 

Olay yerindeki incelemelerden sonra 4 aylık Damla bebeğin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Mersin Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Damla Bebeğin öldüğü tanısını ilk koyan dayısı Murat Erseçkin ;  "Çocuğun annesi sabahleyin iş aramaya gitmiş. Babası ise saat 10.00'da biberonu çocuğun ağzına verdikten akabinde iş dolayısıyla birisi aramış o da dışarı çıkmış. Bildiğim kadarıyla, saat 18.00'de eve gelen baba çocuğu cansız biçimde görür görmez bize geldi. Ben çocuğu gördüm, gözleri aleni biçimde ağzında köpüklerle vefat etmiş. Biberonla sütü içtikten akabinde kusmuş o da boğazına takılmış ve boğulmuş herhalde." şeklinde açıklama yaptı. Ancak Mersin'de iş bulmak için evden çıkan anne babanın bir çocukları daha var . o da iş bulmak bahanesi ile dedesine teslim edilmiş. Noldu şimdi... İşsizlik bir yana, yitip giden Damla bebek bir yana, arkada kalan 3 yaşındaki ilk evlat bir yana...
Editör: TE Bilişim