Yoğun kış şartlarını geride bıraktığımızı söyleyen Meteorolojiden gelen haberler iç ferahlatacak cinstendi.  Hava sıcaklığının git gide artacak olması; ve İç Anadolu ve Batı Ege'de hava 3 ila 5 derece artacak. Ancak bu haberlerin aksine doğu bölgelerimizde meydana gelecek kar yağışı beklenmekte. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre yurdun doğu kesimleri ile zamanla kuzeybatısının parçalı ve çok bulutlu, Rize, Artvin ve Ardahan çevreleri ile akşam saatlerinde Trakya'nın yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların; genellikle yağmur, Ardahan, Artvin il merkezi ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Ege Bölgesinde kıyı kesimlerde beklenen yoğun yağmur yağışı ile uyarılarda ard arda gelmekte. 

Rüzgarın da kuzey ve doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, diğer bölgelerde güney yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, güneybatı kıyılarda akşam ve gece saatlerinde kuvvetli (40) olarak eseceği tahmin ediliyor.
Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'de yer yer parçalı bulut ve karla karışık yağmur hakimiyeti var olacakken; Karadeniz,Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da sabah saatlerinde kara teslim olacağa benziyor. 
Editör: TE Bilişim