İzmir Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıklamalarına göre; bu gece geç saatlerden itibaren, Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk hava dalgası, İzmir' i donduracak. Bu sene  ülkemizin peşini bırakmayan soğuk hava, daha uzun süre kendini hissettireceğe benziyor.

Son 50 yılın en soğuk kışı diye boşuna açıklama yapmıyorlar. Lodos fırtınası derken, şimdi de poyraz soğuğu kapıda. Pazartesi gecesinden itibaren kendini gösterecek olan poyraz soğoğu ve fırtınası konusunda İzmir Valiliği, tüm duyurularını hazırladı.

Bu sefer soğuk hava dalgası ve fırtına, tüm Türkiye' yi geç terkedecek diyen Meteoroloji Genel Müdürülüğü ise vatandaşı, gerekli tedbirlerini alması konusunda uyardı. İzmir de hava sıcaklığı önümüzdeki 4 gün boyunca, gece eksi 4 lere kadar düşeceği de belirtildi. Fırtına sebebiyle de olası soba zehirlenmelerine karşı tedbirli olunması gerektiğini, kendi sitesinden duyuran valilik, İzmir halkının hiç bir zarara maruz kalmadan kış ayını geçirmesi için çalışmakta olduklarını da  beyan etti. 
   

   İzmir Soğuk Hava ve Fırtınanın Etkisi ile Donacak!






Salı sabahı İzmir e girecek olan soğuk hava dalgası ve fırtına, olumsuz koşulları da beraberinde getirecek. 

Buna göre Salı ve Çarşamba günleri, en yüksek sıcaklık 8, en düşük sıcaklık ise -2 olarak kayıtlara geçecek.
Editör: TE Bilişim