Muğla ilinin Ortaca İlçesi'nde, sebze ve meyve haline alacağını almak için giden çiftçi Cemil Gümüş'ün başına gelmeyen kalmadı. Alacağını istemeye giden yaşlı adam, firma sahibi ve yetkilileri tarafından tekme tokat dövüldü. Aynı iş yerinde 10 Ekim 2014'te de alacak verecek borcu yüzünden kavga yaşanmış ve bir şahıs yaşamını yitirmişti.

Edinilen bilgiye göre, Cemil Gümüş (46) halde bulunan firmadan alacağını istemek için işletmeye gitti. Alacağı nedeniyle firma yetkilileri ile Gümüş arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Gümüş, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Firma yetkilileri tarafından darp edildiğini iddia eden Gümüş, ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gümüş'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir kişi ölmüştü

Aynı iş yerinde, borç meselesi yüzünden 10 Ekim 2014'te Soner S. ile iş yeri sahibi arasında kavga çıkmıştı. Tarafları ayırmaya çalışırken Soner S'nin av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu vurulan Behzat Yağlı hayatını kaybetmişti.
Editör: TE Bilişim