Moğolistan uyruklu çift, sevgililer gününü geçirmek için denizleri aşmış, İstanbul Beşiktaş'ta bir otele yerleşmişlerdi. Amaçları ise sadece beraber olup, sevgililer gününe İstanbul'da girmekti. 

Ülkelerinde parmak ile gösterilecek ailelerin çocukları olan çift, tatilleri için 5 yıldızlı bir oteli tercih etmişlerdi.  7 Şubattan bu yana, beraber kaldıkları otelin, sahilinde yürümek istemeleri, onların sonu olacağını kimse bilemezdi!  İsviçre'de okuyan iki genç, akşam içki içtikten sonra çıktıkları yürüyüş, felaketleri oldu.

Sereter Bat Erdene ve sevgilisi Sarangenel Dorlıg'ın ölüm olayını, çevrede ki görgü tanıkları anlattı. Otelin deniz kenarındaki yüksek duvarda yürüyen Erdene, denge kaybı sonucu denize düştü. Bu durumu kabullenemeyen kız arkadaşı da, peşi sıra kurtarma maksadıyla denize atladı. Ancak ikisi için artık yapılacak bişey yoktu. Denizin soğuk suları arasında kaybolup gittiler. Polisin de otel kamera kayıtlarını incelediği olayda, 2 moğolistanlı gencin içkili oldukları aşikardı. Son dakika alınan haberlere göre Erdene'nin aranması devam etmekte. 
Editör: TE Bilişim