Başrollerinde Mahsun Kırmızıgül’ün oynadığı filin galası yapıldı ve oldukça ses getirecek gibi duruyor. Peki, Mucize Film’in konusu nedir ve ne anlatmak isteniyor. 1960’lı yıllarda geçen ve o dönemim zorluklarını ve yoksulluklarını anlatan dizi Anadolu’nun bir köyüne sürgün edilen öğretmen ile devam ediyor.  Mucize filmin oyuncuları ve mucize film ne zaman vizyona giriyor detayları yazımızda bulabilirsiniz.

 

Galada izleyenlerden tam not alan Mucize Filmi birçok ünlü tarafından izlendi ve oldukça fazla beğeni topladı. Sizlerde vizyona girecek olan mucize filmin konusunu takip ederek size uygun olup olmadığını görebilir ev mutlaka izlemeniz gereken diziler içinde yer aldığını da unutmadan soğuk günlerde sinema keyfi yapabilirsiniz

Mucize filmin galasına birçok ünlü katılarak oldukça destek vermiş oldu. Dolayısı ile çok eğlenceli geçen gala sonrası yapılan açıklamalarda filmin ne kadar başarılı olduğu oldu. Birkaç gündür sosyal medyada dönen afişin komik görüntüsü yanında filmin bu kadar iddialı olması farkını ortaya koymuş oldu.

Editör: TE Bilişim