Muğla Bodrum' da suçsuz bir beton mikseri ve arkasından çarpan bir öğrenci servisi; ertesinde ise 7 ağır yaralı... akşam okul çıkışı saatleinde Muğlanın şirin ilçesi Bodrum' da meydana gelen kaza, herkesin yüreklerini ağzına getirdi. İlerlemekte olan bir beton mikserine çarpan öğrenci servisinin içindeki 6 öğrenci ve 1 de öğretmen yaralandı. 

14 öğrenciyi evinden alan 48 S 0674 plakalı öğrenci servisi , Yalıkavak Mahallesi civarında iken 48 UP 471 plakalı beton mikseri ile çarpıştı. Gündoğan Fahriye Ilıcak Lisesinde 14 öğrenciyi emanet alıp evine götürecekti sürücü Kadir Bozdoğan. Ancak umulanın üstüne bir faciaya ramak kala olayı yaşandı. Beton mikseri sürücüsü Mehmet Budur, olayda yara almazken, yaralanan 7 lise öğrencisi Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumları hakkında beyanat veren  doktorlar, hiçbirinde hayati tehlike bulunmamaktadır diye konuştu.

Öğrencilerin yorumlarına göre ise Muğla Bodrum' da ki  olayın gelişme şekli; minübüse binen öğrencilerin Bodrum merkeze doğru gitmekteyken, öğrenci servisi önündeki beton mikserinin aniden durmasıyla kaza gerçekleşmesi. Ve sonucunda hiç bir öğrencinin de oturduğu koltukta kalmadığı ve etrafa savrulduğu.
Editör: TE Bilişim