Muğla ilinin Milas ilçesinde akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. Meydana gelen facia gibi kazada bir çok araç birbirine girdi. Zincirleme kazada 3 araç adeta birbirine girdi. Çevreden kazayıgören vatandaşların ihbarı sonucunda olay yerine güvenlik güçleri intikal etti. Muğla ilinin Milas ilçesinde yaşanan katliam gibi kaza sonucunda bir şahıs hayatını kaybederken 4 şahısta ağır yaralandı. Trafik canavarı bu kez Muğla Milas' ta harekete geçti ve katliam gibi kaza sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi. Milas'tan Ören istikametine seyreden Aziz Tığ'ın (62) idaresindeki 06 FL 5195 plakalı otomobil, Uğur Karan'ın (23) kullandığı 48 KM 122 ve Mehmet Ölmez (27) yönetimindeki 48 LM 619 plakalı otomobillerle çarpıştı.
Kazada sürücüler Uğur Karan, Mehmet Ölmez, Aziz Tığ, Zafer Kundakçı (43) ile Fikret Ergüneş yaralandı.

Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Fikret Ergüneş'in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar ise yapılan müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Hastanelerde tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Editör: TE Bilişim