Cavit AKGÜN / MUĞLA, () - MUĞLA'ya atanan Merkez Valisi Amir Çiçek, görevine başladı. Çiçek, "Muğla'da, demokrasiyi ve hukuku en iyi şekilde yaşatacağız. Herkese saygımız olacak. Kimse kimseden üstün değildir. Vatandaş odaklı hizmet anlayışında olacağız. Saygı ve sevgi odaklı olacağız" dedi.
Son Valililer Kararnamesi ile Kahramanmaraş Valiliği'ne atanan Mustafa Hakan Güvençer'in yerine Muğla'ya atanan Merkez Valisi Amir Çiçek, valilik binasına gelişinde protokol üyeleri tarafından karşılandı. Vali Çiçek'e, yöresel kıyafet giyen iki minik öğrenci çiçek verdi. Makamında fotoğraf çektirdikten sonra Özer Türk Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Çiçek, basın mensuplarının her konudan haberi olacağını ve bundan hiç kimsenin endişesi olmaması gerektiğini söyledi.
Samimi duygular içerisinde çalışacaklarını belirten Vali Çiçek şöyle konuştu:
"Bilgiyi saklayan değil, bilgiyi paylaşanız. Muğla bin 480 kilometre sahil şeridine sahip. Çalışma arkadaşlarımın yanında bir rehber olacağım. İlimizin en uzak köşesinde yaşayan vatandaşımıza hizmet götürürsek vicdanen rahat olurum. Ben değil, biz diyorum. Arazi ve sahada olacağız. Her alanda birinci olmak zorundayız. Allah ne güzel deniz, kum, güneş, orman ve toprak vermiş. Bunları değerlendirmemiz gerekiyor. Muğla'da, demokrasiyi ve hukuku en iyi şekilde yaşatacağız. Kimse kimseden üstün değildir. Her şey vatandaş odaklı olacak. Sevgi ve saygı odaklı olacağız."
FOTOĞRAFLI
 

 

Kaynak: dha