Nevşehir Acıgöl' de yaşamakta olan Mustafa Yiğit ve Esma Yiğit çifti, soğuktan korunmak için soba kullanmaktaydılar. Kış aylarında en çok rastladığımız karbon mono oksit gazi zehirlenmesi, bu sefer de Nevşehir Acıgöl' de izlendi. Nevşehir' de gece saatlerinde soğuktan korunmak için sobalarını yakıp uyuyan Mustafa ve Esma Yiğit çiftinin sonu da o sobayla oldu. 


Gece saatlerinde Nevşehir' de yaşayan Yiğit ailesi için yapılacak hiç bir şey yoktu. Alagöl' lü aile gece saatlerinde sobadan sızan gaz ile yaşamlarını kaybettiler. Yakınlarının uzun bir süre zarfında Yiğit' lerden haber alamaması üzerine Nevşehir de gittikleri evlerinde korkunç gerçekle karşılaştılar. Genç çift, sobadan sızan gaz sonucu hayatını kaybetmişti .

Karbon monoo0ksit gazından zehirlenen çift için gelen sağlık ekipleri, öldüklerini belirterek, yakınlarını da şoka soktular. Nevşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan çiftin zehirlenmesi olasyı ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

NEVŞEHİR' DEN GELEN BAŞKA BİR ZEHİRLENME VAKASI!

Yaşanan bu zehirlenme olayına paralel olarak yine aynı şekilde gerçekleşen diğer bir zehirlenmenin ev sahibi yine Nevşehir' di. Nevşehir' in Gülşehir beldesinde yaşayan 72 yaşındaki Latife Kürk, sobadan sızan karbonmonooksit gazı ile zehirlenip ölürken; eşi Hidayet Kürk' te ağır olarak hastaneye kaldırıldı. 
Editör: TE Bilişim