Sivas'ta ikamet eden Selin Gözde Nugayoğlu sevenlerini, ailesini, yakınlarını ölmeden toprağın altına gömdü. Tam 4 ay önce Selin Gözde Nugayoğlu, okula gitmek için evinden çıktı fakat bir daha kendisi ile irtibata geçebilen olmadı. Selin Gözde Nugayoğlu daha 20 yaşına yeni basmış bir genç kız... Selin Gözde Nugayoğlu adlı genç bayanın en son İstanbul'da olduğu öğrenildi fakat genç Selin, evine ailesine yuvasına bir daha geri dönmek istemediğini belirtti. Hayatının baharında, 20 yaşındaki genç Selin Gözde Nugayoğlu'ndan hala haber alınamıyor. Selin Gözde Nugayoğlu'nun babası 56 yaşındaki Yusuf Nugayoğlu ise yüreğinin yandığını, canının çok acıdığını gözyaşları arasında anlatarak kızının evine dönmesini istediğini söyledi.

Kent merkezinde Çarşıbaşı Mahallesi'nde oturan Yusuf-Hayriye Nugayoğlu çiftinin 2 kızından küçüğü olan Selin Gözde Nugayoğlu 11 Kasım 2014 günü 'Okula gidiyorum' diyerek evinden ayrıldı. Cumhuriyet Üniversitesi Turizim İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 1'incisi sınıf öğrencisi olan Selin Gözde Nugayoğlu o günden sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi kızlarını bulmak için harekete geçti.

BENİ ARTIK ARAMAYIN

Polisin yaptığı araştırmada genç kızın otobüsle Ankara'ya gittiği tespit edildi. Baba Yusuf Nugayoğlu, Ankara'ya gidip aramasına rağmen izine rastlamadı. Polisin yaptığı araştırmada genç kızın buradan İstanbul'a gittiği tespit edildi. Bir süre sonra annesini arayan genç kız bir işte çalıştığını belirterek, 'Beni artık aramayın' dedi.

4 aydır kızını görmeyen işçi emeklisi baba Yusuf Nugayoğlu, "Sabah 'Okula gidiyorum' diyerek sırt çantasını alıp annesine el sallayıp gitmiş. Akşam olunca geri dönmediği için eşim bana haber verdi. Polise giderek kızım için kayıp başvurusunda bulundum. Otogarda yapılan incelemede kızımın şehirlerarası bir otobüs ile Ankara'ya gittiği ve Kayaş'ta indiğini öğrendim. İndiği yere giderek orada bulunan lokantalar, taksi duraklarına kızımı tek tek sordum. 5 gün aramama rağmen hiç bir olumlu cevap alamadım. Kızım gittikten sonra ben kendisi ile hiç görüşmedim. Bir gün ben evde yokken annesini telefonla aramış annesine, 'Beni artık aramayın' demiş" dedi.

AİLEMDEN ŞİDDET GÖRDÜM DEMİŞ

Kızının ne durumda olduğunu bilmediğini ifade eden Nugayoğlu, "Çocuğumu kimler yanında çalıştırıyor, ne halde bilmiyorum. Hayatından çok endişe ediyorum. Kızım İstanbul'da karakola gidip, 'Ben ailemden şiddet gördüm. Beni ailem ile görüştürmeyin' demiş. Kesinlikle böyle bir şey yok. Ben kızımı çok özledim. Et tırnaktan ayrılır mı. Kızım gitti gideli ben her gece ağlıyorum. Kızım artık evine dönsün, eğitime devam etsin istiyorum. Annesi ve ablası çok perişan oldular" diye konuştu.

Polisin iletişime geçtiği genç kızın ailesinin yanına dönmeyi istemediği, bu nedenle de her hangi bir işlem yapılamadığı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim