Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da lise öğrencisi iki kız yol kenarında buldukları cüzdanı polise teslim etti. Polis cüzdanını kaybeden kişiye ulaşarak, içerisinde 250 TL ve kredi kartları olan cüzdanı teslim etti.
Bugün öğle saatlerinde iki lise öğrencisi kız, Karamanlı Mahallesi Mavi Sokak'tan geçerken otomobilin kenarına düşmüş cüzdanı bulunca polisi arayarak bilgi verdi. Belirtilen yere giden polis ekibi kız öğrencilerden cüzdanı teslim aldı. İsmini vermek istemeyen öğrenciler buldukları cüzdanı polise teslim ettikten sonra okullarına gittiler. Polis ekibi cüzdandaki kimlikten sahibine ulaşarak verdikleri adrese gelmelerini istedi. Polis ekibi yanlarına gelen Kemal Yaman'a içerisinde 250 TL para ile kredi ve banka kartlarının olduğu cüzdanı verdi.
İşyerine gitmek için aracını park ettiği yerde cüzdanını düşürdüğünü belirten Kemal Yaman, "Ben de markete alışveriş için gittiğimde cüzdanımın olmadığını fark ettim. Cüzdanımı evde unuttuğumu düşünmüştüm ama araçtan inerken düşmüş. Bulan arkadaşlar burada olsaydı keşke onlara teşekkür etseydim. Böyle duyarlı gençlerin olduğunu görmek insanı mutlu ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha