Ordu Altınordu' da yürekleri yakan, kahreden bir ölüm haberi akşam saatlerinde yankılanmaya başladı. 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan, her gün olduğu gibi gittiği özel kreşten, bugün dönemedi. Kreşteki yatağında ölü bulundu. 

İddiaya göre; Ordu Altınordu ilçesine bağlı Şarkiye Mahallesindeki evlerinin yanında olan özel kreşe giden Ateş Karaoğlan, her zamanki gibi sabah saatlerinde babası Caner Karaoğlan tarafından bırakılmıştı. Akşamüstü uyku vakti gelen çocukları uyutan özel kreş görevlileri,  uyandırılma zamanları geldiğinde küçük Ateşi uyandıramamışlardı. Çocuğa almaya gidenailesinin feryadı o anda başlamıştı. 

Bunun üzerine kreş çalışanları Ateş Karaoğlan'ı kucağına alarak uyandırmaya çalıştı. Dudaklarının morluğu da dikkatten kaçmamaktaydı. Ateş yine tepki vermeyince görevliler durumu hemen 112'ye bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Ateş Karaoğlan'ı özel bir hastaneye götürdü.

Kalbi çalıştırılmaya çalışılan Ateş Karaoğlan hayata döndürülemedi. Küçük Ateş'in cenazesi hastane morgunda Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı otopsi işleminin ardından daha sonra Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ailenin çalıştığı için çocuklarının evlerinin yanındaki kreşte kaldığı ve son birkaç gündür grip olduğu iddia edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilişim