Osmaniye' de dün akşam saatlerinde Osmaniye Belediyesi Şehit Ahmet Şahin parkında av tüfekli iki grup arasında belirsiz bir çatışma başladı. Osmaniye parkını kana bulayan iki grup arasındaki kavgaya av tüfekleri karışınca 2 kişi feci şekilde öldü. Kan gölüne dönen Osmaniye parkına artık çocuklar güvenlik sebebiyle gelemeyecek mi?

Osmaniye’de ki çocuk parkında aralarında belirsiz bir sebepten çıkan tartışmada 2 kişi av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.
Osmaniye'deki çocuk parkından gelen çatışma haberlerine göre, Soner Poçulu (31) ve Ali Karadağlı (27), Dumlupınar Mahallesi’ndeki Şehit Ahmet Şahin Parkı’nda, Recep Türkmenoğlu (32) ve kardeşi Fatih Türkmenoğlu (30) ile aralarındaki husumetten dolayı tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Recep Türkmenoğlu, yanında getirdiği av tüfeğiyle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Soner Poçulu olay yerinde, ağır yaralanan Ali Karadağlı ise kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Osmaniye'deki çocuk parkında av tüfeği sesi duyan çevre halkının olay yerine ekipleri çağırması ile gelen polis ekipleri, olay yerinden 31 N 8917 plakalı otomobille uzaklaştığını tespit ettiği 2 şüpheliyi takip sonucunda, suç aleti tüfekle birlikte kısa sürede yakaladı. Bu arada olay yerinde çok sayıda boş av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Poçulu ve ve Karadağlı’nın cenazesi, polis ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Cenaze Nakil Aracı ile Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Osmaniye'de masum çocukların masum parklarını kana bulayan av tüfekli 2 grup arasındaki kavga, cocuk parkını kan gölüne dönüştürdü. Çocukların Osmaniye Parkından artık korkacağımı gerçeği mi kötü? Aralarındaki husumet ne olursa olsun, av tüfekleri ile öldürülen 2 kişinin durumumu?







Editör: TE Bilişim