İzmir'de etkin olarak çalışan bir reklam ajansı; üzerinde en fazla marka yazısı bulunduran billboard çalışması için kolları sıvadı. Ve bu çalışma ile de Guinness rekorlar kitabına girip bir ilki oluşturacaklarını düşünmekte. Biiboard konusunda yaklaşık 6 aydır çalışmakta olan ajansın sahibi Çağrı Durak; Basmane Meydanı’ndaki Dünya Ticaret Merkezi arazisinin çevresini kaplayacak dev bir billboard ile ödül için imza attıklarını belirtti. 

 Guinness Rekorlar Kitabına girecek olan bu proje ile ilgili Çağrı Durak ; 
Yerel ve ulusal firmaların logolarından oluşan 450 metre uzunluğunda, 4 metre yüksekliğindeki billboard ile ’Üzerinde en fazla marka bulunan bilboard’ kategorisindeki rekoru kırmak için Guinness’e başvurduk. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası ve bazı sivil toplum kuruluşlarının da desteklediği projeye yaklaşık 9 bin firmanın katılmasını bekliyoruz. Bunun için 20 kişilik bir ekiple saha çalışmalarına başladık'' şeklinde tanıtımlarını da yaptı. 

Önceleri bu çalışmanın sadece Dubai taraflarından işlendiğini ve billboard üzerinde de 498 markanın bulunduğunu açıklayan Çağrı Durak; bu rakamın yaklaşık olarak 5 katını da sunacaklarını ve Guinness Rekoru ile de İzmir' i ayağa kaldıracaklarını açıkladı. 



Editör: TE Bilişim