Samsun İlkadım ilçesinde bir AVM şoförlüğü yapan evli ve çocuk sahibi Ufuk K. ,36 yaşındaki evli olan F.K'yı AVM'nin deposunda yalnız oldukları sırada, kendisinden çok hoşlandığını belirterek, elle taciz işlemine girişti. Şok olan AVM çalışanı kadın bu taciz işleminin devamının olması ile durumunu kocasına anlattı.

Bir AVM'deki marketin servis şoförlüğünü yapan evli Ufuk K., aynı marketin deposunda çalışan evli F.K. adlı kadını depoda yalnız bulunduğu sırada kendisinden hoşlandığını söyleyip elle taciz etti. K.K. eşi ile birlikte Samsun Polis Karakoluna gidip Ufuk K.'dan şikayetçi olduklarını belirttiler. İşyerinde birde aşk mektupları gündeme girince olay daha da büyüdü. İkisinin de evli olduğu ve taciz işinin de devam etmesi Ufuk K.'yı hem işinden etti, hem eşinden etti, hem de hapis istemiyle yargı sürecini başlattı. Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşanan bu tacizin ortaya çıkması ile hakkındaki iddiaları yalanlayan 46 yaşındaki Ufuk K., polis tarafından gözaltına alındı. 
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Ufuk K. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından cinsel taciz suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Editör: TE Bilişim