Kırklareli'nde bir çoban 12 yaşındaki bir kız çocuğuna tamı tamına bir sene boyunca cinsel tacizde bulundu. Kırklareli ilinin Yörükbayır ilçesinde bir çoban tecavüz ve taciz iddiaları kapsamında tutuklanmıştı. Taciz mağduru 12 yaşındaki A.B ebeveynlerine durumu aktardı. Bunu duyunca sinir krizleri geçiren küçük kızın ailesi ve yakınlar hemen hukuki yollara başvurdular. 12 yaşındaki minik yavrucağın başına gelen iğrenç olayı sorumlusu zanlı Ş.K çocuğun ailesine oayı anlattığını işitince hemen dağlara kaçtı. Erzağı biten sapık çobanın evine kısa süreli yaptığı ziyaret yakayı ele vermesine sebep oldu. Yörükbayır köyünde 12 yaşındaki A.B. ailesine, köyde çobanlık yapan Ş.V'nin kendisine bir yıldır cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Aile, durumu polise bildirdi.

Kendisi hakkında şikayette bulunulduğunu öğrenen Ş.V. (46) üç gün önce ormanlık alana kaçtı. Şüpheli, köydeki evine yiyecek almaya geldiği sırada, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Ş.V'nin emniyetteki ifadesinde suçu itiraf ettiği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Bu arada zanlının, 10 yıl önce de başka bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için ceza aldığı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim