İzmir Alsancak Barlar Sokağında, güvenlik eksikliği gerekçesiyle bara alınmayan O.U., dehşet saçtı. Barın güvenlik görevlileri tarafından çok sarhoş olduğu gerekçesiyle bara alınmayan genç, kavga sonrasında evine dönüp, av tüfeğini alıp, bar mekanını bastı. Rastgele tüfekle etrafa saçmalar savuran 23 yaşındaki sarhoş genç; 10 kişiyi yaraladı. 

Olay, geçtiğimiz Cumartesi 04.00 sıralarında, İzmir Alsancak Gazi Kadınlar Sokağı'nda bir barda meydana geldi. Hafta sonu olması nedeniyle oldukça kalabalık olan sokakta pompalı tüfeği çıkaran O.U., çevreye rastgele ateş etti. Çevredekiler büyük bir korkuyla kaçmaya çalışırken, O.U. üç el ateş ettikten sonra koşarak uzaklaştı.

Tüfekten çıkan saçmalar sebebi ile o sıralarda Alsancak' tan geçmekte olan 10 kişi çeşitli yerlerinden aldıkları kurşunlar ile yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.Kaçan zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu olayda kullanılan tüfekle birlikte yakalandı. İzmir  Emniyetindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Oğuzhan U., tutuklandı
Editör: TE Bilişim