Ergenekon Savcısı , Sakarya Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız' ın, geçtiğimiz ay içerisinde 2 yeğeninin de saldırıya uğrayıp, öldürülmesi bugüne kadar hala araştırma grubundaydı. O zamandan bu zamana kadar üzerinde durulan kişi, Kansız kuzenlerin katili olmadığı ortaya çıktı.Savcı Cihan Kansız'ın yeğenleri Recep Selim Kansız ile İzzet Kansız'ın Şubat ayında vurularak öldürülmesine sebebiyet veren kişi olarak; Hakan Baştürk (37) Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

BARIŞAMADAN ÖLDÜRDÜ!

Ergenekon Savcısı Cihan Kansız'ın yeğenlerinin öldürülmesi konusunda zanlı olarak düşünülen Hakan Baştürk emniyetteki ifadesinde aralarında daha önce meydana gelen bir kavga nedeniyle barıştırılmak için Recep Selim Kansız ve İzzet Kansız'la buluştuğunu, yaşanan olayın bir anda meydana geldiğini söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Hakan Baştürk tutuklandı.

İstanbul Gaziosmanpaşa' da 15 Şubat'tan beri yargılama süreci devam eden Ali Can C., suçsuzluğunun ispatı ile bugün serbest bırakıldı. 

Editör: TE Bilişim