Sivas'ta yaşayan 20 yaşındaki Selin Gözde Nugayoğlu, okula gitmek için evden çıkıp bir daha da geri dönmedi. Okula gitmek için evden çıkan Selin Gözde Nuganoğlu için yapılan araştırma 4 ay sonra poli tarafından son buldu. Hem de nasıl!! Sivas Çarşıbaşı Mahallesi'nde oturan Yusuf-Hayriye Nugayoğlu çiftinin 2 kızından küçüğü olan Selin Gözde Nugayoğlu 11 Kasım 2014 günü 'Okula gidiyorum' diyerek evinden ayrıldı. 4 aydan sonra ialeye gelen habe ile sevinsinler mi üzülsünler mi bilemeyen aile, kızları Selin Gözde Nugayoğlu' nun yaşadığı ve sevgilisiyle İstanbul' s kaçtığı haberlerini aldılar. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizim İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 1'incisi sınıf öğrencisi olan Selin Gözde Nugayoğlu 11 Kasım tarihinden sonra, bir daha haber vermeyip, yaşamına İstanbul' da devam etti. Ailesi kızlarını bulmak için başvurmadığı yer kalmadı, 20 yaşındaki genç ise umarsızca, İstanbul'a yerleşip yaşamına devam etmekteydi. Selin Gözde Nugayoğlu' nun hayatından endişe duyan aile, başvurduğu polisten haberi alınca şok oldu.

SELİN GÖZDE NUGAYOĞLU AİLESİYLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR! 

Polisin yaptığı araştırmada genç kızın otobüsle Ankara'ya gittiği tespit edildi. Baba Yusuf Nugayoğlu, Ankara'ya gidip aramasına rağmen izine rastlamadı. Polisin yaptığı araştırmada genç kızın buradan İstanbul'a gittiği tespit edildi. Bir süre sonra annesini arayan genç kız bir işte çalıştığını belirterek, 'Beni artık aramayın' dedi.

4 aydır kızını görmeyen işçi emeklisi baba Yusuf Nugayoğlu, "Sabah 'Okula gidiyorum' diyerek sırt çantasını alıp annesine el sallayıp gitmiş. Akşam olunca geri dönmediği için eşim bana haber verdi. Polise giderek kızım için kayıp başvurusunda bulundum. Otogarda yapılan incelemede kızımın şehirlerarası bir otobüs ile Ankara'ya gittiği ve Kayaş'ta indiğini öğrendim. İndiği yere giderek orada bulunan lokantalar, taksi duraklarına kızımı tek tek sordum. 5 gün aramama rağmen hiç bir olumlu cevap alamadım. Kızım gittikten sonra ben kendisi ile hiç görüşmedim. Bir gün ben evde yokken annesini telefonla aramış annesine, 'Beni artık aramayın' demiş" dedi. 

Baba Yusuf Nugayoğlu' nu yıkan bir diğer açıklama ise, Selin Gözde Nugayoğlu' nun aile baskısı ve şiddetinden kaçtığını söylemesi oldu. Kızının ne durumda olduğunu bilmediğini ifade eden Nugayoğlu, "Çocuğumu kimler yanında çalıştırıyor, ne halde bilmiyorum. Hayatından çok endişe ediyorum. Kızım İstanbul'da karakola gidip, 'Ben ailemden şiddet gördüm. Beni ailem ile görüştürmeyin' demiş. Kesinlikle böyle bir şey yok. Ben kızımı çok özledim. Et tırnaktan ayrılır mı. Kızım gitti gideli ben her gece ağlıyorum. Kızım artık evine dönsün, eğitime devam etsin istiyorum. Annesi ve ablası çok perişan oldular" diye konuştu.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde de benzerlik gösteren vuku da "Staja gidiyorum" diye evden ayrılan genç kızdan 6 gündür haber alınamıyor. Gelen haberler, Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Şerife Nur Koca'nın (17), geçtiğimiz perşembe günü "staja gidiyorum" diye evden çıktığı ve bir daha dönmediği belirtildi.
Annesi Hayat Koca, kızının hayatından endişe ettiğini söyledi


Editör: TE Bilişim