Beşiktaş'ta akşam saatlerinde şüpheli bir ölüm yaşandı. Ünlü diyetisyen  Yelda Kahvecioğlu evinde ölü halde bulundu. Yelda Kahvecioğlu'dan bir süredir haber alınamıyordu. Akrabası ve arkadaşları yana döne merak içinde diyetisyeni aradı fakat hiçbir yerde bulamadılar. Durumu polise bildiren yakınları sayesinde bugün Yelda Kahvecioğlu'nun evine girildi. Karşılaşılan manzara içler acısıydı... Yeliz Kahvecioğlu yatağında ölü bulundu. Tüm sanat dünyası bu haberle yıkıldı, herkes şokta ve yasta.

Kahvecioğlu'nun, Ulus Öztopuz Caddesi'ndeki bir sitede bulunan evine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi. Kahvecioğlu'nu evin yatak odasında ölü bulan polis, olay yerinde incelemede bulundu.

İncelemenin ardından Kahvecioğlu'nun cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yelda Kahvecioğlu'nun evvelden bir gazetede, sağlıklı yaşam ve zayıflama üzerine yazılar yazdığı gelen bigiler arasında..

Yelda Kahvecioğlu'nun ölümü sonrası bazı ünlüler ve yakınları Twitter hesapları üzerinden hüzün dolu başsağlıklarını dile getirdi.

İşte o tweetlerden bazıları;

Buse Terim - @BuseTerim

Yelda'nin olumune inanmak istemiyorum. 30 yasinda gencecik bende onun danisanlarindan biriydim. Genc hayat dolu biriydi. Aklim almiyor.

Armagan çaglayan - @Armagan_caglaya

Çok üzüldüm. Her ölüm erken ama, bu gerçekten çok erken. Nur içinde uyu Yelda Kahvecioğlu

Aşkım Kapışmak - @akapismak

Sevgili Yelda Kahvecioğlu evinde ölü bulunmuş. Allah rahmet eylesin . Mekanı cennet olsun.

Demet Akalin Kurt - @DemetAkalin

Unlu dietisyen evinde 2 gndur olu beklemis allahim hicmi akrabasi calisani yokdu ahh be yelda

Ebru Destan İnan - @ebrudestaninan

Yelda Kahvecioğlu'nun ölüm haberi beni perişan etti,diyetisyenimdi,arkadaşımdı...Nasıl oldu? ne oldu?Niye 2 gün boyunca evine kimse gitmedi

Tansu Oskay - @TansuOskay

Gerçekten üzücü bir haber Yelda Kahvecioğlu'nun vefatı. Genç, pozitif, çalışkan, başarılı, güzel bir insana bu haberi yakıştıramıyor insan.

Oya Çelikyay - @oyayay

Yelda Kahvecioğlu çok genç, erken kayıp.. Allah ailesine sabır versin.. Nur içinde yatsın..

Selim Çeçen - @mscecen

30 yaşında, mesleğinin zirvesinde, hayırsever, eşimin yakın arkadaşı, komşumuz Yelda Kahvecioğlu evinde ölü bulundu. Büyük üzüntüdeyiz.
Editör: TE Bilişim