Kocaeli Darıca' da bir lisede okumakta olan ve yaşları 15 ile 18 arası olan bir grup öğrencinin, aynı okulda okuyan bir kız öğrenciye zorla tecavüz etme girişimleri, Kocaelinin gündemine oturdu. Önceden sıkı dost oldukları bilinen ve aralarından birinin kıza tecavüz edip, diğer öğrencilerin de çıplak fotograflarını çekmesinin duyulması üzerine bu 5 kişilik öğrenci grubundan 4' ünün tutuklandığı bildirildi. Gün gelmiyor ki genç kız tecavüzü olayları duyulsun. Özgecan ve nicelerine lise öğrencisi de eklendi.

Darıca' da ki kız öğrencinin de beyanatlarına dayanarak müdürün polise başvurması ile iğrenç gerçek ortaya çıktı. Yaklaşık olarak 1 yıldır, bu lise öğrencisine sevgilisinin zorla tecavüz ettği ve arkadaşlarını da bu duruma zorladığı belirlendi. Genç kızın açıklamalarına göre arkadaşları da zorla kızın çıplak fotograflarını çekmekteydi. Darıca da bir lisede okuyan öğrenci; eğer ki tecavüz işini birine anlatırsa, sosyal medya üzerinden kendini rezil edeceğini de belittiğini ifade etti.

DARICA' DA Kİ LİSE ÖĞRENCİSİ, KIZ ARKADAŞINA TECAVÜZ ETMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ.

Olayın Patlak vermesi üzerine okul müdürlüğü tarafından polise sevkedilen öğrencilerden, kızın sevgilisi olduğu iddia edilen genç, uzun zamandır sevgili olduklarını ve kendi rızası ile birlikte olduklarını ifade etti. Tecavüz olayının gerçek olmadığını ve resimlerin de kendisinin çekmesini istediğini belirten Kocaeli' li öğrenci iddiaları yalanladı. 

Kocaeli Darıca' da ki lise öğrencilerinden 4 tanesi tutuklu olarak yargılanırken, 1 tanesi de şartlı olarak salındı.
Editör: TE Bilişim