Muş-Bingöl karayolunda meydana gelen feci kaza, yürekleri burktu. Kazanın sonucu tam bir felaketle bitti. 3 ölü ve 7 yaralının kayda geçtiği kaza, Mersin'in Silifke ilçesinden Ağrı'nın Patnos ilçesine gitmekte olan Esat Demir' in kafa kafaya bir araç ile çarpışması ile vuku buldu. 

Muş-Bingöl karayolunun Köykent mevkisinde Esat Demir yönetimindeki 07 KAR 23 plakalı otomobil ile sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 49 AN 230 plakalı şahsı araç ile kafa kafaya çarpıştı. 

Feci kazanın sebebi ile bedensel engelli Hasan Çekiç (49) olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Esat Demir ile annesi Fatma Demir ile diğer araçta bulunan Keziban, Tahsin, Seriye, M. Ali Balkan, Ayşe Çağlayan, Nedim Yalçın ve Fethiye Akıcı yaralandı. Olay yerine çağrılan 112, UMKE ve AFAD ekipleri tarafından Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Esat Demir ile annesi Fatma Demir hayatını kaybederken, diğer yaralılarda Muş Devlet Hastanesinde  tedavi altına alındı. Muş' taki feci kaza da  ölen vatandaşlarımızın kopan parçalarını arama çalışmaları ise, kazanın büyüklüğünü işaret etmekte. 
Editör: TE Bilişim