Mersin'in Tarsus ilçesinden yürekeri cız ettiren acı haber geldi. Mersin'in Tarsus ilçesinde motorsiklet üzerinde dostu ile yolculuk eden şahsın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu mıotorsiklet devrildi. Tarsus Ergenekon Mahallesi Atatürk Caddesi’nde vuku bulan olayda iki can yitip gitti. Plakası olmayan motor hız yüzünden savrula savrula sürüklendi. İlgili vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı lakin bu yeterli olmadı.  Burak Tunçöz ve Bayram Kütük adlı iki şahıs Kazada, motosiklet üzerinde mevcut bulunan 23 yaşındaki Bayram Kütük yaşamını kaybederken, 22 yaşındaki Burak Tunçöz de yara aldı .
Kaza, akşam saatlerinde Ergenekon Mahallesi Atatürk Caddesi’nde vuku buldu . İddiaya göre, üzerinde 2 gencin yer aldığı plakasız motosiklet, söylenenlere göre hız sebebiyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, yola savrulan gençlerden Bayram Kütük yaşamını kaybetti, Burak Tunçöz de yara aldı . Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Yaralı Tunçöz, ambulans ile Tarsus Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi gercekleşen yaralı genç, daha akabinde Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Olay yerinde yaşamını kaybeden Bayram Kütük’ün cenazesi ise Cumhuriyet Savcısı’nın yapmış olduğu incelemenin peşinden otopsi için Tarsus Devlet Hastanesi morguna konuldu.
Polis, kazayla alakalı soruşturmaya devam ederken, motosikleti de kimin kullandığını belirlemeye çalışıyor. 
Editör: TE Bilişim