Tekirdağ' da sağlık meslek lisesine giden genç lise öğrencisi, sabah saatlerinde ölü bulunması, özel yurdu karıştırdı. Deniz Gürler isimli 18 yaşındaki lise öğrencisi; dün de midesinden rahatsızlanarak izin almıştı. Stajını gerçekleştirdiği hastaneye gittikten sonra aile sağlık kurumundan  raporunu da alan Deniz Gürler; kendini iyi hissetmiyordu. Okuduğu sağlık meslek lisesindeki sınıfından su içeceğim diyerek ayrılan Deniz Gürler; izin almıştı. Tekirdağ Çınarlı Mahallesinde bulunan yurt,  Deniz Gürlerin sonu oldu. Yurda geri dönen öğrenci, dinlenmek için gittiği yatakhane de ölü bulundu. Tekirdağ' da ki Lise Öğrencisi Deniz Gürler için Artık Yapılacak Bir şey Yok!

Arkadaşlarının yurda geri dönmesi ile korkunç gerçek ortaya çıktı. hareketsizced yatan ceset; Deniz Gürler' in ta kendisiydi. Sağlık akiplerince oluşturulan ölüm raporu; Deniz Gürler' in ailesine ulaşması ile yıkım anı gerçekleşti. kendini kaybeden anne ve baba Gürler, Tekirdağ' da ki yurda varıp, gerçekle yüzleştiler. Ailesinin perişan halini gören yurt görevlileri ve öğrenci arkadaşları da çok üzgündü. Deniz Gürler' in başucunda anestezi eletlerinin bulunması, olayı intihar girişimi yönüne sürükledi. Ancak Deniz Gürler'in bu enjekteyi kulanıp kullanmadığı da belli değil.

Olay yerine polislerin intikalinden sonra, gerçeğin ortaya çıkması için savcılar da çalışmaya dahil oldu. Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Deniz Gürler'in cesedi, otopsi sonrasında defnedilecek. 
Editör: TE Bilişim