TEM otoyolunda evvelsi gün sabah 05:30 sıralarında felaket bir kaza yaşanmıştı. TEM otobanı Edirne mevkiinde meydana gelen talihsiz kaza da anne Çiğdem Kaçar ve kızı 8 yaşındaki Tuana Kaçar hayatını kaybetmişti. Kazada hafif yaralı olarak kurtulan baba ve oğlu bugün taziyeleri kabul ettiler. Ölüme beraber giden anne ve kız ise memleketleri Edirne'de gözyaşları ve ağıtlar arasında bugün toprağa verildi.

İstanbul 'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve kızı, Edirne'de toprağa verildi.
Memleketleri Uzunköprü'ye bağlı Kırcasalih beldesine giderken içerisinde bulundukları otomobilin bariyerlere çarpması sonucu yaşamını yitiren özel güvenlik görevlisi Çiğdem (33) ve kızı Tuana Kaçar'ın (8) cenazesi, Bağcılar Devlet Hastanesinden alınarak beldeye getirildi.
Kazada, elinden ve yüzünden yaralanan baba Özgür Kaçar, gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti.
Çiğdem ve Tuana Kaçar'ın cenazesi, cenaze namazının ardından Kırcasalih Mezarlığında toprağa verildi.
Polis memuru Özgür Kaçar'ın kullandığı otomobil dün TEM Otoyolu İstoç mevkisinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda bariyerlere çarpmıştı.
Kazada Çiğdem ve kızı Tuana Kaçar, müdahaleye rağmen olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yaralanan baba Özgür ve oğlu Göktuğ Kaçar ise Bağcılar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
Editör: TE Bilişim