Ankara' da seri cinayetler.. Ankara'da bugün arka arkaya 3 ceset bulundu. Ankara ilinin Yenimahalle semtinde bir evde bir bay ve bir bayan cesedi ortaya çıktı. Ankara Yenimahalle' de dubleks bir evde iki ceset ele geçirildi. Ankara Emniyeti bu olayın sır perdesini aralamaya koyulurken bir kaç saat içinde bir kötü haber bilgisi daha emniyet ekiplerine ulaştı. Bu kez ki cinayetin mevkisi ise Ankara ilinin Keçiören semtiydi. Keçiören de bir araçta araç koltuğunda oturan bir şahıs başından vurulmuş halde bulundu. Cinayetler arasında bir bağlantı olup olmadığı yönünde şüpheler hat safhaya çıkarken, Emniyet güçleri olaylara ilişkin olarak soruşturma başlattı. 

Ankara dün gece yarısından sonra önce bir evde ardından bir otomobilin içinde bulunan cesetlerle sarsıldı.

İlk olay, Yenimahalle’deki bir evde yaşandı. Saat 00.00 sıralarında kardeşinden haber alamayan ağabeyin evi kontrol etmeye gitmesiyle ortaya çıktı. Uzun süredir kardeşinden haber alamayan İlker S.'nin ağabeyi, Yenimahalle, Ostim Mahallesi 1179 sokaktaki dubleks tipi eve gitti. Çağrılarına cevap alamayan ağabey kapıyı kırarak içeri girdiğinde kardeşinin ve Yıldız D. isimli kadının cansız bedenleriyle karşılaştı.

Olay yerine cinayet ve narkotik polisiyle sağlık ekiplerinin yanı sıra doğalgaz ve itfaiye ekipleri de gelerek bir süre inceleme yaptı. Ekiplerin zehirlenme ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.

Otomobil içinde de ceset

Bu olaydan birkaç saat sonra, yine Ankara'da, bu kez park halinde duran bir otomobil içinde başından silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu.

Saat 03.00 sıralarında Keçiören, Ovacık'ta pazar yeri denilen arazide yol kenarına park edilmiş ancak çalışır halde duran aracın sürücü koltuğunda hareketsiz yatan şahsı gören vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri başından vurulmuş sürücünün öldüğünü tespit etti. Ölen kişinin adının Kemal K. olduğu aracın ise bir başkasına ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken bu olayda da intihar üzerinde durulduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilişim