Psikolojik bunalım Ersin Eryiğit'in sonu oldu. Ersin Eryiğit üniversite öğrencisi hayat dolu bir genç idi. Girdiği çıkmaz Ersin Eryiğit'i intihara sürükledi. Ağır psikoloiik bir bunalım yaşayan Ersin Eryiğit, önce kendini ip ile asmaya çalıştı. Ersin Eryiğit kendisini ip ile asamayınca çareyi 3. katta bulunan evinden aşağıya atlamakta buldu.  Işık Mahallesi Hisarkapı Uluyolu Sokak’ta yaşayan Uşak Üniversitesi Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Zonguldak Ereğlili Ersin Eryiğit'in canından vazgeçme nedeni ne idi hala bulunamadı.  Işık Mahallesi Hisarkapı Uluyolu Sokak’ta yaşayan Uşak Üniversitesi Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Zonguldak Ereğlili Ersin Eryiğit' henüz belli olmayan bir sebepten ötürü canına kıydı fakat geride gözü yaşlı sevenlerini boynu bükük bıraktı. Tüm ailesi, akrabaları ve arkadaşları bu intihar haberi ile derinden sarsıldı.  Işık Mahallesi Hisarkapı Uluyolu Sokak’ta yaşayan Uşak Üniversitesi Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Zonguldak Ereğlili Ersin Eryiğit'in annesi sinir krizleri geçirdi. Olayın vuku bulduğu mevki, Işık Mahallesi Hisarkapı Uluyolu Sokak.. Uşak Üniversitesi Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Zonguldak Ereğlili Ersin Eryiğit, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi.

3 katlı binanının çatısına çıkıp önce iple intihara teşebbüs eden Eryiğit, ardından vazgeçerek çatıdan kendini boşluğa bıraktı.

Beton zemine çakılan Eryiğit, olay yerinde öldü. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin incelemesinde, çatı katında tavana asılı ip ile Eryiğit’in boynunda ip izine rastlanıldığı belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Eryiğit’in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Yapılan otopsi sonrası Eryiğit’in cenazesinin Ereğli’ye götürüldüğü belirtildi. Herhangi bir not bırakmadığı belirlenen Eryiğit’in intihar nedenini araştırıldığı kaydedildi. Eryiğit’in bugün ikindin toprağa verileceğe belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. 
Editör: TE Bilişim