Muğla' nın şirin ilçesi Milas'ta 3 aracın karıştığı zincirleme kaza da 1kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Milas - Ören Karayolunda 62 yaşındaki Aziz Tığ' ın hakimiyetini sağladığı 06 FL 5195 plakalı araç, karşı yönden gelmekte olan Uğur Karan 'ın hakimiyetini sağladığı 48 KM 122 plakalı otomobil ve Mehmet Ölmez' in kullandığı 48 LM 619 plakalı otomobille çarpıştı.

O sırada Muğla  Milas karayolunu kullanmakta olan vatandaşın ihbarı ile olay yerine gelen Muğla Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden çıkartarak, çevre hastanelere ambulanslar aracılığı ile gönderdi.  Bu elim kazada sürücüler Uğur Karan, Mehmet Ölmez, Aziz Tığ, Zafer Kundakçı (43) ile Fikret Ergüneş yaralandı. Kaza sıralarında vardiyadan evine dönmekte olan madenci Fikret Ergüneş yaşamını yitirdi. 

75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların da durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Sürücü Uğur Karan, geçtiğimiz hafta evini çıkan bir yangın sonucunda kaybettiği de gelen haberler arasında. 


Editör: TE Bilişim