Büyük ikramiye olan 50 milyon lira 2692160 nolu bilete çıktı...

Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesinde bu yılki amorti numaralar 2 ve 6 oldu.

31 Aralık milli piyango kazanan numaralar tam listesini sizler ile paylaşmaya hazırız. Sizlerde yılbaşı şanslı numara sorgulama yapmak istiyor ev sistemde online sorgulama ve öğrenmek istiyorsanız hangi linke tıklayacağınızı öğrenebilirsiniz. Milli piyango çıkan sonuçlarının tam sıralı listesi ve büyük ikramiye çıkan illeri öğrenmeye hazır mısınız?

31 Aralık milli piyango kazanan numaralar tam listesini sizlerde merak ediyor musunuz? O halde sizler için şanslı numaraları yazımızın sonunda paylaşıyor olacağız. Bakalım bu kez kimler zengin oldu ve kimler amorti ile yetinmek zorunda kaldılar. Yılbaşı şanslı numara sorgulama yaparak sizlerde elinizdeki biletlerin isterseniz online sorgulamasına bakarak,  isterseniz sıralı şekilde tek tek bakarak ikramiye çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz.

 Milli piyango çıkan sonuçları sizler için yayınlandığı an paylaşmaya başlıyor olacağız. Sizlerde 50 milyon ile neler yapılır hayalleri ile gününüzü süslemeye başladıysanız o halde sonucu da görerek hayallerinin gerçekleştiğini mi yoksa suya mı düştüğünü görmüş oluverin. Bakalım bu kez yani 2015 yılının şanslı numaraları hangisi olacak ve Milli Piyango sonuçları hangi illerin yüzünü güldürecek. Büyük İkramiye hangi iller e çıktı ve şanslı rakamlar hangileri sizler ile paylaşmaya devam ediyor olacağız. 

Editör: TE Bilişim