Adana Osmangazi'de yaşayan Kübra Yılmaz, kocasından ayrılan annesi ile birlikte yaşamaktaydı. Ancak devamlı olarak evden kaçıp gitmesi sebebiyle anne Nuran Aydın'dan alınıp Sosyal Hizmetlere bağlı bir yurtta kalmaktaydı.  Ara izinlerinde Adanaya giden Kübra Yılmaz henüz 17 yaşında bir genç kız.Nasıl bir pislik batağında bilinmez ancak annesinin izinde yanına geldiğinde, evden ekmek almak bahanesiyle çıkıp bir daha da geri dönmedi.


Kübra Yılmaz' ın Annesi 14 gündür ,kızının canından şüphe duymaktayken; aniden cep telefonuna gelen mesaj hayatını alt üst etti. İki hafta önce kızını arayan Nuray Aydın duyduğu kelimeler karşısında şoka girdi. Kızının 'Anneciğim ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler' diyerek telefonu kapattığını söyledi.  Bursa daki yetiştirme yurdunda kalan Büşra Yılmaz' mdan o konuşmadan sonra haber alınamıyor. 

Bursa' da kaybolan Büşra Yılmaz'dan haber alamayan anne Nuray Aydın; kızının sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığını anlattı. "Anne olarak yavrumun başına kötü olayların gelmesinden çok korkuyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

Türkiyemizin hangi yöne gittiği, işlenen kadın felaketleri ile gündemdeyken, Büşra Yıldız' ın da kimlerin elinde olduğu bilinmemekte. Genç kızın bir an önce bulunup yerine yerleştirilmesi şart
Editör: TE Bilişim