Olay İstanbul Bostancı' da meydana gelmekte. Yolda çocukları ile ilerleyen sürücü Cavit Ünal, trafik polisinin kendisini sebepsiz yere durdurduğunu iddia etti. Cavit Ünal, trafik polisinin tutarsız davranışlarını kameraya kaydederken yakalanması üzerine, polisten gelen yumruklara maruz kaldığını iddia etti. Çocuklarının önünde yediği darp ile çılgına dönen sürücü Cavit Ünal, ne yapacağını şaşırdı. 

İstanbul Bostancı mevkisinde meydana gelen bu olay, trafik polislerinin rahatlığını gösterdi. İstediği gibi davranma haklarına sahip olduğunu zanneden trafik polisleri, kafasına göre ceza kesmek bir yana, artık sürücüleri darp etmeye de başladı izlenimi uyandı. sabah işe gitme saati olan ve trafiğin durma sebebinin de trafik polislerinin mücadelesi olduğunu kamerasıyla görüntülemek isterken, trafik polislerince darp edilen 54 yaşındaki Cavit Ünal, çocuklarının önünnde böyle bir olay yaşandığı için de çok utandı. Ve trafik polisleri için açacağı dava Adliyeye kadar uzayacağa benzemekte. Cavit Ünal, trafik polisinin yumruk olayından sonra küfürlerine de maruz kaldığını belirterek, ' ne anam ne babam, herkesi küfürlerine karıştırdı, bunu ödeyecek' diye konuştu.

Türkiye Yüzme Şampiyonasında derecelendirmeye giren oğlunu, idmanlarına yetiştirmek için de acele ettiğini belirten Cavit Ünal; ' oğlumu idmanın yetiştirmem lazımdı. Ancak trafik polislerinin bu tutumu, bizi çok etkiledi, gereken yapılsın' diye konuştu. Trafik polislerince ağzına aldığı yumruk sebebiyle, darp raporu oluşturacağına ve bunu da herkese sunacağını belirten Cahit Ünal; çevremdeki araçlardan da destek görüyorum ve herkes bana şahit olmaya hazır dedi. Ve trafik polisi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçesini ileten Cavit Ünal, davasından dönmeyeceğini de beyan etti.  Elinde bulunan kamera kayıtlarını da savcıya sunan Cavit Ünal için, trafik polisi çetin cevize rastladı ifadesi kullanılmakta. Cavit Ünal' ın kaydettiği kamera kayıtlarında ise sürücünün araçtan çıkışı, trafik polisinin fevri tavırları ve el hareketleri gözlemlenmekte
Editör: TE Bilişim