Alınan ihbarları değerlendiren TEM Güvenlik Büro Amirliği’nde görevli dedektifler, bölücü örgüt PKK/KCK’nın gençlik yapılanması YDGH militanlarının Hacı Ahmet Mahallesi’nde 2 binada çok sayıda yanıcı ve patlayıcı madde sakladığını belirledi.

PARMAK İZİ ARAŞTIRILIYOR

Savcılıktan alınan arama kararının ardından cephanelik olarak kullanılan evlere giren İlçe TEM ekipleri, 136 molotofkokteyli, 12 fitil ateşlemeli, parça tesirli ve boru tipi el yapımı bomba ile bir miktar bomba yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirdi.

Patlayıcılar parmak izi araştırması için Polis Kriminal Laboratuvarı’na gönderildi. Olası eylemlerin önüne geçen Beyoğlu Polisi, sorulturmayı çok yönlü sürdürüyor.

SUİKAST SİLAHI UZİ

Hatırlanacağı üzere 23 Ocak’ta Beyoğlu Hasköy’de bir gecekondunun çatısı ve kömürlüğünde, 1 adet Kalaşnikof, 1 adet Uzi marka tam otomatik silah, 2 dolu Kalaşnikof şarjörü, Uzi silahına ait dolu şarjör, Glock tabanca şarjörü, bir el bombası ile 9 yüksek kalibreli tabanca mermisi ele geçirilmişti. Ev sahibi kadının ihbarıyla ele geçirilen silahlara yönelik soruşturmanın da halen devam ettiği öğrenildi. 
Editör: TE Bilişim