Facebook'un yeni sürümü ile tüm yeniliklere sahip olabilirsiniz. Güncellene Facebook indir sürümü ile mobil ve akıllı telefonlarınızdan indirerek Facebook hesabınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ücretsiz facebook indir, facebook indir, face indir. 

Facebook indirme ve kullanımı nasıl yapılır? Ücretsiz Facebook indirmenin en kolay yolu nedir ve Facebook kurulumu nasıl yapılır bu yazımızda sizler ile paylaşıyor olacağız.

Facebook indirmek için yapmanız gereken ilk adım akıllı bir telefona sahip olmanız gerekiyor. Akıllı telefonlar için yapılan mobil Facebook indirme uygulamaları ile artık cep telefonlarınıza kolaylıkla istediğiniz modele bu programı indirebilirsiniz. Sadece yapmanız gereken, gerekli adımları uygulamak ve programı indirip kurmak olacak. Zaten birçok telefonda ve tabletlerde sizler kurulum yapmıyorsunuz ve otomatik olarak kurulum başlamış oluyor.

Peki, mobil ücretsiz Facebook indirme nasıl oluyor hep beraber bakalım. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, genel hatları ile Facebook adresi ücretsiz olarak indirilen bir programdır. Yani hem indirmede hem de ye olurken herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Daha sonrasında isterseniz arkadaşlarınızı ekleyerek devam edebilir ay da dilediğiniz zaman üyeliğinizi kapatabilirsiniz.

Cep telefonlarına Facebook indirdikten sonra artık her seferinde şifrenizi girmeniz gerekmez. Diğer türlü sadece arama butonuna basarak giydiğiniz zamanlarda he seferinde tekrar giriş yapmanız gerekiyor olacak. Bu sayede hem hızlı iletişim sağlayabilecek hem de kolay ulaşım sağlayacaksınız. Mobil Facebook indirmenin bir diğer avantajı ise size gelen bildirimleri siteye girmeden de görebileceksiniz. Yapılan tüm iletiler ve özel mesajlar sizlere bir mesaj ile ulaşacak ve sizlerde sosyal ağlarınızı daha iyi kontrol edebileceksiniz.

Mobil Facebook indir ücretsiz linklerini bizlerde sizlere sunuyor olacağız. Zaten facebook adresine normal bir zamanda da giriş yaptığınızda hemen sistem tarafından uyarılır ve programı indirirseniz çok daha verimli kullandığınızı öğrenmiş olursunuz.  Facebook indirmek için ortalama 5 dakikanız yetecektir. Çok kısa sürede hemen kullanıma başlayacak ve normal bir pc de yapabileceğiniz her uygulamayı cep telefonlarınız için Facebook indirerek yapabileceksiniz.

 Akıllı telefonların olmazsa olmazı facebook uygulaması indirmek çok kolay. Aşağıda bulunan facebook indir linkini tıklamanız yeterli. Güncel facebook indir ile sizde en son güncellenmiş facebook indir sayesinde güncel uygulama edinebilirsiniz. Ücretsiz facebook indir ile herhangi bir ücret ödemeden sahibi olabilirsiniz. Üstelik ücretsiz facebook indir sayesinde silinse bile anında yeniden yükleyebilirsiniz.
 
 Sosyal medyanın fenomeni ve en çok tutulan sosyal paylaşım sitesinden biiri olan facebook uygulaması kullanımı günden güne artmaktadır. Facebook uygulaması bilgisayarlarınızdan tutun da akıllı telefonlarınıza kaddar kolaylıkla indirip kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Facebook sosyal paylaşım sitesi adı altın da kurulan uzun zamandır iletişime geçemediğiniz arkadaşlarınız , akrabalarınız veya sevdikleriniz ile ileşitiminizi sağlayan bir uygulama olmasının yanın da video , fotoğraf paylaşımları da yaptığınız bir uygulamadır. Facebook sosyal paylaşım sitesin de bir çok yardımlaşma ve ortok görüşler çevresin de toplu düşüncelere sahip bir çok insanı birleştiren ve sevdiğiniz sanatçılar dan tutun da amatör gruplara kadar takip edebileceğiniz iletişime geçebileceğiniz insanlarla kolay yoldan diyolağa geçebilirsiniz. Facebook uygulaması gündemi  , medyayı ve eskiye dönük hafızalardan silinmeyecek olayları öğrenmeniz de yardımcı oluyor. Sevdiğiniz kişilerin doğum günlerini hatırlamanıza kadar size büyük kolaylıklar sağlıyor. Bu uygulamayı indirmek sadece bir tek tuşa bakıyor. Arama motoru googleye facebook indir yazmanız akıllı telefon ya da bilgisayarlarınıza bu uygulamayı kolaylıkla indirebişleceksiniz.

Facebook indirmek için TIKLAYINIZ

 Facebook kullanımı kolay ve eğlenceli olmasının yanın da kişiye zararlar da vermektedir. Facebook uygulaması kullanımın da en çok dikkat edilemesi gereken konu ise bu uygulamaya kendinizi gereğinden fazla odaklamamlısınız ve gereğinden fazla zamanınızı bu sitede geçirmemelisiniz. Günümüz de bilindiği üzere facebook bağımlısı olmakta mümkün ve hatta bu bağımlılığın artması üzerine Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi kendi içerisin de facebook bağımlısı olan insanlar için özel klinikler açmıştır. Bu bağımlılığın önüne geçemeyen insanlar ise Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine başvurmakla çözüme kavuşmuşlardır. İnternet ve teknolojinin faydalarının yanın da zararlarının da olduğunu unutmadan sizin veçevrenizdeki kişilerin bilinçli internet kullanıcıları olmasına da özen göstermeyi unutmayınız.

Editör: TE Bilişim