Kanal 7 televizyonlarında program sunuculuğu yapan ve AKP'ye olan yakınlığı ile bilinen İkbal Gürpınar, resmi Twitter hesabı üzerinden AKP propagandası yapan Kod Adı K.O.Z  filmi için bedava bilet dağıtmaya başladı. Takipçilerini bedava film izlemeye davet eden Gürpınar, filmi izlemeye gidenlere bir de bedava kitap dağıtacağını belirtti. 

AKP'nin propaganda filmi olarak nitelendirilen Kod Adı K.O.Z, IMDb'de dibe çakılırken, hükümet yandaşları filmi izletmek için denemedik yol bırakmıyor.

KOD ADI KOZ'A GELENE İKBAL GÜRPINAR'DAN BEDAVA KİTAP

Bunlardan en sonuncusu olarak yine yandaş tv kanallarından Kanal 7'de program yapan İkbal Gürpınar, bugün Facebook hesabından takipçilerini 24 Mart Salı günü Kod Adı K.O.Z'u izlemeye Sarıyer TİM Maslak'a davet etti. Gürpınar filmin bedava olacağını söylemekle kalmadı bir de filme gelenlere hediye kitap dağıtacağını açıkladı.

IMDb'DE DİBE ÇAKILDI

Daha önce bedava olarak bazı sinemalarda gösterime giren film IMDb'de “En düşük oy alan filmler“ listesinde 1 numaraya yerleşmişti.

Yönetmen Celal Çimen, filminin psikolojik sınır olan 1 milyon rakamını aşacağını, hatta izleyici rekoru kıracağını iddia etmişti. Bununla birlikte beklentileri karşılayamayan film için bedava gösterimler yapıldığı ortaya çıkmıştı.

FİLME GİTMEYENE İŞTEN ATMA TEHDİDİ BİLE YAPTILAR!

Film bedava olmasına rağmen yine de giden olmayınca bunun üzerine bir kurumda kurum içi yazışmalarda filme gidilmesi için tehdit edildiği iddia edilmişti.

Sosyal medyada paylaşılan mailde şirket veya kurum ismi belli olmamasına rağmen bu görsel birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Tehdit mailinde, "Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bu günlerde tüm şirket çalışanlarının filme gitmesini önemle rica ediyorum. Gitmeyenlerle çalışmam mümkün değil, ona göre davranın" gibi cümlelerin yer aldığı görüldü
Editör: TE Bilişim