Dün akşamüstü saatleri İstanbul Gazi Mahallesindeki çatışma sesleri ile irkildi. Sebebi bilinmeyen bir uyuşturucu davası yüzünden iki grup birbirine girdi ve bilanço ağır.  2 kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan Gazi Mahallesindeki olayda hayatını kaybeden kişiler; Mehmet Akgül ve Murat Çelik. 

1 kişininde yaralandığı haberi, Gazi Mahallesinde araştırmalarını sürdüren polisin ifadesi.  Yasadışı yollardan uyuşturucu satan kişilerin arasında çıkan kavga sonucu İstanbul Gazi Mahallesinde 2 kişi hayatını kaybetti. 

Çatışma ile ilgili olarak; ölen Murat Çelik, uyuşturucu ticaretiyle alakası olmayan sadece yoldan geçen bir vatandaş olduğu söylenirken, Gazi Mahallesindeki büyük olayda yaşamını yitiren Mehmet Akgül' ün ise DHKP-C  örgüt yandaşı olduğu, ancak yaptığı uyuşturucu ticaretindeki formasyonuyla da DHKP-C nin hedefi olduğu belirlendi. Polis bu uyuşturucu cinayeti işleyenleri araştırmaya devam etmekte. araştırmaları sonucunda Gazi Mahallesindeki olay yerinde 2 kişinin ölmesine sebep veren DHKP-C üyelerine ait 5 pompalı tüfek bulundu.
Editör: TE Bilişim