İstanbul Şişli; akşam saatlerinde bir bıçaklanma olayına şahir oldu. 21,00 sularında; Şişli Bozkurt Mahallesinde meydana geldi. Eşinden birkaç yıl önce ayrılan ve çocuğu Yusuf B. ile yaşamaya başlayan Semra B., yakın bir süre zarfında tanıştığı E. Ö. ile aşk yaşamaya başladı. Birlikteliklerine yeni başlamalarına rağmen, ilişkilerini rayına oturtamayan sevgili, her zaman tartışmaktaydı.

Şişli' de ki evinin önünde yine bir tartışma ortamı oluştuğu sırada, E. Ö. cebinden çıkardığı bıçağı, sevgilisinin karnına sapladı. Ani öfke ile oluşan bu durum sonucunda erkek zanlı, motorsikletine binerek,Şişli Bozkurt Mahallesini terketti.

Hava şartlarından ve yoğun kar yağışı sebebiyle fazla kaçamayan sevgili, kısa sürede yakalandı. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri, vukudan yaklaşık olarak bir saat sonra gelebildi. Yoğun kar yağışı ve sokakların darlığı, ambulansın girmesine engelken; Şişli'de 8 yaşındaki oğlunun gözleri önünde bıçaklanan kadın apar topar Şişli Etfal Eğitim Hastanesine kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu açıklanan Semra K., sevgilisinden şikayetçi olacağını da beyan etti.


Editör: TE Bilişim