ATV ekranlarının en dikkat çeken ve en çok izlenilen yarışma programı olan KİM MİLYONER OLMAK İSTER ' in sunucusu, yılların eskitemediği ünlü tiyatrocu KENAN IŞIK' ın 7 Mart 2015 itibari ile öldüğü söylenmekte. Bu iddiaların yayıcı aracı olarak sosyal medya hesaplarında gezen Kenan Işık öldü mü ? haberleri tüm Türkiye ' yi üzdü! Kenan Işık'tan gelecek olan son dakika haberlerini bekleyen sevenleri; son kararın mı dedirtecek bir üzücü haber duymak istememekteler. Herkesin yüreğini ağzına getiren Kenan Işık öldü mü? haberleri konusunda televizyon ve bilgisayar başına kilitlenen sevenleri,  1 yıldır tedavi gördüğü hastanedeki son durumu hakkında da bilgileri araştırmakta. 

 İki aydan mütevellit bir vakittir, Kenan Işık' ın durumunun git gide kötüleştiği yönünde ve bugün itibariyle de öldüğü haberleri duyulan Kenan Işık için, yakınları ve doktorları gerekli açıklamalarını yaptı. 

Malatyalı oyuncu Kenan Işık bir sene önce sauna odasında kayıp, başını çapınca geçirdiği beyin kanaması sonucunda bitkisel hayata girmişti. Ben geliyorum dedirtmeyen kaza; bugünlerde Kenan Işık öldü mü ? dedirtmekte iken sevenlerinin içine su serpecek haberimiz ile ölmediği durumunun ise ümit verici olmadığı, bir mucize olursa uyanacağı da söylendi..
Editör: TE Bilişim