Türkiye'nin gündemini sarsan kadın cinayetlerine hergün yenisi eklenmekte. Manisa Akhisar'da yakılmış bulunan bir kadın cesedi, Özgecan' ı unutturmadan tekrardan gündeme girdi. Türkiye Özgecan'ın acısını henüz unutmamışken yeni bir cinayet vakası haberi de sabah saatlerinde Manisa Akhisar' dan elimize ulaştı. 

Manisa Akhisar Su yolu mevkiisi taraflarındaki bir mezarlığın yanında bulunan tamamı yanmış ceset, bölge halkını harekete geçirdi. Manisa Akhisar Su yolu mezarlık yakınındaki bir zeytinlikte yakılmış olarak bulunan kadın cesedini, zeytinliğin sahibinin görmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, olay için derin bir soruşturma başlattı. Su yolundaki zeytinlik sahibi durrumun habercisi adamın da belirttikleri işe yarayacağa benzemekte. Manisa Akhisar Cumhuriyet Mahallesinde sabah 11.00 civarinda bulunan yakilmiş kadın cesedi kime ait? Zeytinlikte bulunan baraka ile birlikte yakılan kadın cesedi için araştırmalar sürmekte.

Türkiye'miz nereye gidiyor... Bu kadın cinayetleri konusunda delil bırakmadanyakılan cesetler nasıl bir vahşetin işaretçisi bilinmez ancak, Su yolundaki bu vahşete de halk duyarsız kalmayacak. Polis ve güçlerinin araştırmaları devam ederken, Manisa ve Suyolu çevresindeki en ince ayrıntıları bile araştıran polis, konu ile ilgili bilgi bekleyen halkı da aydınlatacaktır. Manisa'da ki bu yakılma vakasındaki kurban kadının, İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi raporuna göre kimliği belirlenemez iken, 18li yaşlarda gencecik bir kız olduğu anlaşılmıştır. 

Manisa Akhisar'da vukuat veren bu haber için gerekli ayrıntı da yakılmış kadının, ellerinin arkadan bağlandığı haberi. Kimbilir ne vahşete tanık oldu... Özgecan gibi manşetlerde konu olurmu Manisa' daki yakılmış bayan cesedi ama derinden yaralayacak bu haberlerin sonu gelmeyeceğe benziyor.
Editör: TE Bilişim