Ege Üniversitesinde Başlayan Karşıt görüşlerin savaşı, hala devam etmekte. Öğrenci Fırat Çakıroğlu'nun öldürülmesinin gerginliği tüm üniversitelere yansıyacak gibi durmakta. Marmara Üniversitesine de sıçrayan karşıt görüş kavgasında satırlar konuştu.  Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde öğle saatlerinde öğrenciler birbirlerine satırlarla saldırmaları sonucunda 2 öğrenci yaralandı. 

Kafalarına ve ellerine isabet eden satırlar sebebiyle yara alan öğrencilerin durumunun iyi olduğu haberi gelmesi de bir nebze sevindirirken; Türkiye' deki bu gerginlik nereye kadar gidecek denildi.

Marmara Üniversitesinde olaya karışmadığı halde bahçe de mahsur kalan öğrencilerin gözlerindeki korkular aynıydı.  Ve olaya karışan ülkücü grubunda yaklaşık olarak 200 kişi civarında olması ve İstanbul ve çevrelerindeki ülkü ocaklarından toplanıpta gelmeleri Fırat Çakıroğlu cinayetinin devamı dedirtti. Marmara Üniversitesindeki gerilim son noktasında ve dışarıda da öğrenci olmayan ülkücü grupların beklediği haberleri duyuldu. 
Editör: TE Bilişim