Yeni yıla iyi bir DJ performansı ya da ünlü bir şarkıcıyı dinleyerek girmenin bedeli kişi başı 2 bin TL’ye kadar çıkıyor. İstanbul’daki yılbaşı programlarının fiyatları da geçtiğimiz seneye göre iki katına çıkmış durumda.

Gece kulüplerine sorunsuz bir şekilde rezervasyon yapılabilmesini sağlayan mobil uygulama olan ClubTable’ın CEO’su Berk Erarslan, yılbaşı programları ve fiyatları hakkında açıklamada bulundu. 
“2016’ya dışarıda girmek isteyenler kesenin ağzını açacak. Yemekli ve yemeksiz yılbaşı seçeneklerin bulunduğu programlar kişi 2.000 TL’ye kadar çıkıyor. Yılbaşına daha hesaplı girmek isteyenler için keseye uygun partiler de yok değil” diyen Berk Erarslan, yılbaşında dışarda eğlenmek isteyenlerin rezervasyon konusunda dikkatli olmalarını gerektiğinin altını çizdi.
SANATÇILI PROGRAMLAR DUDAK UÇUKLATIYOR

Tarkan Kıbrıs’ta Elexus Hotel’de sahne alacak. Bunun bedeli, otelde 3 gün zorunlu konaklama şartı. Konaklama bedeli kişi başı: bin 573 TL.
Demet Akalın Wyndham Grand Levent’te sahne alacak. Normal masa, 570 TL’den başlıyor, 945 TL’ye kadar çıkıyor. 
Bengü, Hilton Convention Hall 1 sahnesinde çıkacak. Masalar 470 TL’den başlayıp 930 TL’ye kadar çıkıyor.
Yalın’lı Conrad İstanbul yılbaşı partisi 470 - 930 TL arası.
Ünlü DJ’ler Ozan Doğulu, Suat Ateşdağlı, Erdem Kınay, Doğuş Çabakcor Hilton Convention Hall 2’de sırayla DJ performans sergileyecekler. Normal giriş bileti 129 TL. Stand ve loca fiyatları ise 800 – 5000 TL arasında değişiyor.

Boğaz’da eğlencenin bedeli:
 

Reina, Sortie, Anjelique, Lucca gibi kulüplerin yılbaşı fiyatları kişi başı 350 - bin 300 TL arasında değişiyor.

Etiler, Ulus mekanlarında yılbaşı:

Etiler’in top mekanları Sunset, Ulus29, The Galliard, Fenix’de yılbaşı fiyatları ortalama kişi başı 500 – bin 250 TL.

Nişantaşı’nda yılbaşı eğlencesi:

Sess, Vanity, Redroom, Frankie İstanbul gibi mekanların kişi başı fiyatı; 250-800 TL.

Karaköy’ün popüler mekanlarında yılbaşı:

Madeo İstanbul, Goya, Mitte, Colonie gibi mekanlarda kişi başı fiyatlar 300 - 1000 TL arasında yemekli ve yemeksiz olarak değişiklik gösteriyor.

Taksim Pera’da bölgesindeki gece kulüpleri:

Üniversite gençliğinin kesesine uygun gece kulüpleri; Çilek Pera, Tren Pera ve Zilly’de ise yılbaşı eğlencesi ortalama kişi başı 200 – 600 TL.

Editör: TE Bilişim