Koç Burcu
Koç burçları hiç bir şeyin canlarını sıkmasına izin vermiyorlar. Bugün de aynısını yapacaklar.Sadece sağlık ile ilgili küçük bir problem canlarını sıkabilir ama neşeli ve enerjik halleri ile bunu da atlatacaklar.

Boğa Burcu
Boğa burçlarının günün bir kısmında kültür sanat işleri ile ilgilenmeyi düşünüp, sonra vazgeçecekler. Yemek yemek daha iyi bir fikir gibi gelecek.Yine de damak tadınıza diyecek yok…
.
İkizler Burcu
Hadi bakalım barış güvercinlerini uçurma zamanı! Bir müddettir küs olduğunuz bir yakınınız ile barışma zamanı.Bu arada birilerine danışmanlık yapabilir ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.Mutlu ve enerjik halleri ile çevrelerine de enerji verecekler.

Yengeç Burcu
Yengeçler insanların iyi hissetmelerini sağladıkları için, herkes onları çok seviyor.Ama bu iyi davranma olayını çok abartmayın, karşınızdaki insanlar sizi hemen kullanmaya başlıyorlar. Ondan sonra da bunu hissedip mutsuz oluyorsunuz.

Aslan Burcu
Aslan burçları bugün yanlarına alacakları birileri ile farklı deneyimler yaşayacaklar.Uzun zamandır yapmadıkları bir keyfi yaşayacaklar.Evde onları bekleyen birkaç küçük işi de sorun etmeyecekler.Tam bir tatil günü.Mutlu ve huzurlu.Aile büyüklerini ihmal etmeyin.

Başak Burcu
Başaklar bugün bir iş görüşmesi yapabilirler. Ya da kendi işleri ile ilgili bir konuda çalışabilirler.Ama akılları bu işe pek yatmamış gibi.Düzenli bir iş planı yapıp,haftaya iyi başlamak istedikleri için, hafta sonunu sakin geçirmeye çalışacaklar.

Terazi Burcu
Teraziler bugün birkaç iyi haber birden alabilirler ve enerjilerini yüksek tutarak,iyi bir gün geçirebilirler.Takıntılı teraziler yine takılacak şeyler bulacaklar ama bu güzel gün takıntılarını bile unutturacak.Titiz tavrınız ile etrafınızdakileri strese sokmamaya çalışsanız çok iyi olacak.Çünkü sakin halinize bu takıntılar yakışmıyor,gerginlik çıkarıyor.

Akrep Burcu
Akrep burcu insanları bazı farkındalıkları yaşayacak bugün. Kenara attığınız ve unuttuğunuz insanları, size faydası olanları el üstünde tutacaksınız.Onlara ve kendinize rüya gibi bir gün geçirteceksiniz. Akreplerin anlık stres ve gerginlikleri bugün hiç yok gibi…

Yay Burcu
Yaylar güzel bir gün geçirme planı yaptı. Ama hiç ummadıkları bir misafir ya da bir olay yüzünden planları değişebilir.Yaylar özgür tarzlarının yine birileri tarafından baltalanmasına şahit olacaklar.Yay Burcu bugün biraz sıkılacak.

Oğlak Burcu
Oğlak burçlarının parasal sıkıntıları var. Daha doğrusu parasal sıkıntıları çözebilecekleri ortamları var ama çevrelerindeki insanlar onları geriyor Boş otururlarsa, bu onlara hiç yaramaz.

Kova Burcu
Kova burçları kim ne derse onu yapmaya meyilliler.Kovalar; aile, akraba ya da arkadaşları arasında sıkışmış gibiler. Bugün onların durgun günü olabilir. Birileri tarafından yönlendirilecekler.

Balık Burcu
Balık bu haftayı yorgun ama mutlu geçirdi.Balıklar için, Tembellik yapmak daha kolay gelecek ama şunu unutmayın ki, para lazım daha çok çalışmalı.Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ya da akrabalarınız ile görüşüp, mutlu olabilirsiniz. 
Editör: TE Bilişim