Koç Burcu
Rahat bir güne adım atmak sizi çok mutlu edecek.Keyfiniz yerinde.Kendinizi mutlu etmeyi biliyorsunuz.Parasal anlamda iyi bir gün.Eliniz para görecek.Bir kursa yazılmak, bir kitap okumak, yeni bir iş yapmayı öğrenmek gibi aktiviteler sizi rahatlatabilir.

Boğa Burcu
Boğalar için bugün iyi bir haber var ve uzun zamandır almayı planladığınız şey elinize geçecek.Bu arada birilerinin size bir şey hatırlatması da, canınızı sıkabilir.Neden hiç kimse sizi dinlemiyor, buna biraz sıkılıyorsunuz aslında ama başkalarına ne kafar değer verirseniz, başkalarından o kadar değer görüyorsunuz.

İkizler Burcu
Sessizliğinizi bozacak, aramanız gereken yerleri arayacaksınız. Yardım etmeye çalışacaksınız.Parasal anlamda rahatlayacağınız bir gün sayılmaz ama çok da sıkıntı çekmeyeceksiniz.Uzaklardan gelen bir haber ile kalbiniz hop edecek.Bu haberi bekliyordunuz işte.

Yengeç Burcu
Yengeçler parasal problem yaşamayacaklar ama bu hayal kırıklığı da onları çok yoracak.Pazartesi sendromunu en dibine kadar yaşayacaklar.Yengeçler ancak akşam evlerinde bir rahatlık yaşayabilirler.

Aslan Burcu
Aslanların para ile ilgili bir kaygıları var ama bu kaygı onlara iyi geliyor. İşlerini daha iyi takip ediyorlar.Hırs yapıyorlar belki de.Sadece başkaları için bu kadar çok uğraş vermeseler daha çok iş yapacaklar ama onlar da olmasa, başka insanlar dertlerini kime anlatacaklar ?İşte asıl mesele bu. Parasal anlamda gayet iyi durumdalar.

Başak Burcu
Pazartesi günü, Pazar gününün stresinden kurtulmamış olarak geçecek.Para ile ilgili küçük bir stres yaşasalar da,sonrasında bunu kolayca atlatacaklar.Çevrelerindeki insanları çok fazla sıkan Başaklar, belki de bunun stresini yaşıyor olabilirler.

Terazi Burcu
Terazilerin kafalarının içindeki her şey aslında iyilik üzerine ama birilerinin darbeleri yüzünden dengelerini kaybediyorlar.Uzun zamandır alamadıkları paraları yüzünden birine kızgınlar ama bu kızgınlık çok uzun sürmeyecek. Terazileri ikna etmek o kadar kolay ki, hiç kin beslemiyorlar.

Akrep Burcu
Akrepler bugün kendilerini iyi hissedecekler.Küçük bir parasal stres yaşayabilirler ama çok da aldırdıkları söylenemez.Kafalarının içi rahat. Bazı akrepler için bugün bir dönüm noktası olacak. Kendilerini iyi hissedecekler.

Yay Burcu
Bugün parasal bir gelir ile karşılaşacaklar.Hiç ummadıkları bu para, onları mutlu edecek. Bir hasta haberi ile de sarsılabilirler.Karışık bir gün. Yaylar için daldan dala atlayacakları duygusal basamaklar var sanki.

Oğlak Burcu
Bugün birkaç işi birden kovalayacaksınız. Yalnız bu koşturmalar arasında duygusal bir şeyler de yaşayabilirsiniz.Sağlığınıza dikkat etmemeniz yüzünden ara ara ağrılarınız oluyor ama bunlara hiç aldırmıyorsunuz.

Kova Burcu
Kovaları hızlı bir hafta başı bekliyor.Ne güzel bir hafta başı diyerek başlayacaksınız.Evet yorulduğunuz bir hafta sonundan sonra, vücudunuz o kadar alışmış ki, her şey kolay gelecek bugün. Siz kendi işinize bakın.Kimi kovaların mideleri, kimilerinin ise başı ağrıyabilir.

Balık Burcu
Balıklar kafalarını 2 şey takmış ve sabitlemişler.Karamsarlık diz boyu ve strese çok yatkın oldukları bir gerçek.Tek iyi şey, para ile ilgili stres yaşamamaları olacak.Bu arada gönüllerini kaptırdıkları biri varsa onunla konuşma fırsatı yakalayabilirler.Aileleri ile birlikte bir şeyler yapmaları da mümkün.
Editör: TE Bilişim