Kartallı müzik öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü koro halinde türkü söyleyerek kutladı.
Kartal Belediyesi ve Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir program düzenlendi. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Kartallı müzik öğretmenleri, türkü söyleyerek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Programda göreve yeni başlayacak olan stajyer öğretmenler ise öğretmenlik yemini etti.
"365 GÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ"
Öğretmenlere destek olduklarını belirten Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Bugünü Öğretmenler Günü’ne ayırdık ama biz Kartal Belediyesi olarak yılın 365 günü öğretmenlerimize ayırıyoruz. Öğretmenlerin sorunlarını kendi sorunumuz biliyoruz. Kartal’da verdiğimiz hizmetlerin ve yaptığımız çalışmaların yanında, öğretmenlerimizin öğrencilerimize yarattığı güzellikler doğrultusunda, onlara etkinlikler düzenliyoruz. Neticede bugünün anlamını ve önemini bilen bizler için 24 Kasım öğretmenlerimizi bir gün anlamak değil her anlamak günü olarak olmalıdır” dedi.
Seslendirdikleri türküleri meslektaşlarına hediye ettiklerini söyleyen koro şefi Ebru Demirvücut ise, “Bizler istedik ki 24 Kasım Öğretmenler Günü’nden müzik öğretmenleri olarak arkadaşlarımıza bu konseri armağan edelim. Her günümüz müzik güzelliği içerisinde geçsin ezgilerle türkülerle şarkılarla bugünümüzü kutlamak istiyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun” diye konuştu.
Kaynak: iha