Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Soylu mesajında, cumhuriyetin 91. yılını gurur ve kıvançla kutladıklarını ifade etti.
Cumhuriyetin ilan edilişinin 91. yıl dönümü nedeniyle Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, kutlama mesajı yayınladı. Başkan Soylu mesajında cumhuriyetin 91. yılını gurur ve kıvançla kutladıklarını ifade ederek, birlik ve beraberlik duygusuyla daha güçlü bir Türkiye’nin temellerinin atıldığını da kaydetti.
“ORTAK DEĞERLER ETRAFINDA GÜÇLÜ TÜRKİYE”
Soylu yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 91. yıl dönümünü büyük bir gurur ve sevinçle kutlamanın heyecanı içindeyiz. Bu duygumuzu geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de hep koruyacağız. En zor şartlarda, bütün imkansızlıklara rağmen umutsuzluğa kapılmayan bir ecdadın fertleriyiz. Bağımsızlığımızdan asla taviz vermeden, büyük bir inanç ve kararlılıkla İstiklal mücadelesinin zaferle neticelendiren bir milletiz. Zaferlerle dolu geçmişimizin üzerinde yükselen Cumhuriyet ebediyen yaşayacaktır. Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan bu inançla, cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bu anlamlı günde, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz.”
Kaynak: iha